Uztura bagātinātāji veselīgai imūnsistēmai

11.03.2024

Ikdienā mēs pastāvīgi esam pakļauti visa veida potenciāli kaitīgiem mikrobiem. Mūsu imūnsistēma sastāv no baltajām asins šūnām (leikocītiem) un vairākiem orgāniem, kas mūs pastāvīgi aizsargā pret šiem kaitīgajiem mikrobiem, kā arī aizsargā pret noteiktām slimībām. Tā “atpazīst” svešus iebrucējus, piemēram, baktērijas, vīrusus un parazītus un nekavējoties rīkojas.

Tomēr, lai saglabātu normālu darbību, mūsu imūnsistēma ir atkarīga no dažādiem faktoriem, tostarp atbilstoša līmeņa antioksidantiem, vitamīniem un minerālvielām, tostarp īpaši D vitamīna, C, E, A, B12 un citiem B grupas vitamīniem, kā arī magnija, cinka, selēna, dzelzs, joda, mangāna un vara.

Diemžēl mūsdienās mūsu imūnsistēma ne vienmēr spēj efektīvi cīnīties pret vīrusiem, baktērijām un citiem patogēniem, ņemot vērā uztura trūkumus, saspringto dzīvesveidu un sliktus ēšanas paradumus. Šī iemesla dēļ rūpīgi atlasīti uztura bagātinātāji var būt lielisks veids, kā atbalstīt un stiprināt mūsu imunitāti.

HealthAid uztura bagātinātāji satur unikālu spēcīgu antioksidantu, garšaugu, augu ekstraktu, kā arī visu galveno vitamīnu un minerālvielu kombināciju, kas pazīstama ar savām imūnsistēmu stimulējošām īpašībām.