HealthAid® Alfalfa Leaf lietotāju atsauksmes

31.10.2023

Septembrī Medicine.lv sadarbībā ar SIA "HealthAid Baltics" piedāvāja izmēģināt uztura bagātinātāju "Alfalfa Leaf®".

Elīna, 45 gadi

Mani piesaistīja medicine.lv piedāvājums sadarbībā ar "HealthAid Baltics" izmēģināt uztura bagātinātāju "Alfalfa Leaf". Izrādās, ka Alfalfa ir lucerna un tā ir galvenā uztura bagātinātāja sastāvdaļa. Jau kādu laiku meklēju lucernas tēju, jo man to ieteica palietot, lai uzlabotu veselības stāvokli, bet diemžēl aptiekās lucernas tēju neatradu. Biju jau iepazinusies ar lucernas dziedinošajām īpašībām, izlasot vairākas Google pieejamās publikācijas. Lucerna ir ļoti noderīga pie problēmām kuņģa-zarnu traktā, tā normalizē vielmaiņu, palīdz izvadīt šķidrumu no organisma, paaugstina enerģijas līmeni. To lieto arī pie aizkuņģa dziedzera un vairogdziedzera  slimībām, kā arī cukura diabēta. Tāpēc priecājos, ka man izdevās saņemt testēšanā lucernu saturošo "Alfalfa Leaf " uztura bagātinātāju, lai varu novērtēt tā iedarbību.

Man ir gremošanas problēmas, vēdera pūšanās, smaguma sajūta, mēdz būt arī šķidrs vēders, paaugstināts kuņģa skābums. Noderētu arī uzlabot vielmaiņu, jo pēdējā laikā nedaudz pieaudzis ķermeņa svars. Tāpat pēdējā laikā dēļ saspringta darba grafika un stresa jūtos nogurusi, trūkst spēka fiziskām aktivitātēm un brīvajos brīžos gribas pagulēt. Nedaudz ir palielināts cukura līmenis, tādēļ sekoju līdzi uzturam un kontrolei veicu asins analīzes. Protams, esmu konsultējusies ar ģimenes ārsti un gaidu  rindā uz izmeklējumiem.

“HealthAid Alfalfa” uztura bagātinātājs ir palielā, tumšā stikla burciņā, kurā ir 120 tabletes. Noformējums ir patīkamā, nomierinošā, zaļā krāsā, ļoti atbilstoši, jo lucernai ir augsts hlorofila saturs. Atverot burciņu, bija sajūtams dabīgs aromāts, kas atgādināja svaiga siena smaržu.

Lietoju, kā ieteikts, pa vienai tabletei no rīta ēšanas laikā. Tabletes ir vidēja izmēra, nesajutu nekādu īpaši izteiktu garšu, lietošana ir ērta. Netraucēja, ka burciņa ir lielāka kā ierasts, jo brokastoju mājās. Pozitīvi, ka “Alfalfa” tabletes sanāk veseliem 3 mēnešiem.

Lietošanas laikā novēroju tādu kā organisma attīrīšanās procesu, bet pēc mēneša lietošanas jau esmu sajutusi pozitīvas izmaiņas. Gremošanas trakta darbība ir uzlabojusies, vēdera izeja ir normalizējusies un vairs nav tik izteikta smaguma sajūta pēc ēšanas, vēders vairs nav uzpūties kā balons. Vēl novēroju, ka biežāk apmeklēju tualeti un ir samazinājusies tūska. Arī pašsajūta uzlabojās, jo palielinājās enerģijas līmenis un vairs nejutu tik izteiktu nogurumu. Esmu kļuvusi mierīgāka, līdzsvarotāka  un  vairs nejūtu tik lielu stresu un saspringumu. Pietika spēka arī fiziskām aktivitātēm, pastaigām un nūjošanai svaigā gaisā, kas deva pozitīvu lādiņu. Protams, nevaru apgalvot, ka jūtos pilnīgi vesela, bet uzlabojumus ļoti novērtēju. Esmu ļoti apmierināta ar jau sasniegtajiem rezultātiem un turpināšu lietot “Alfalfa” uztura bagātinātāju. Lucerna daudzpusīgi ietekmē veselību un tas ir lielisks profilakses līdzeklis, vērtīga enerģijas uzkrāšanā un atjaunošanā.

Sirsnīgs paldies, ka, pateicoties Medicine.lv, atradu vērtīgo lucernu saturošo uztura bagātinātāju "Alfalfa Leaf "!

Katrīna, 43 gadi

Septembrī piedalījos “Healthaid” uztura bagātinātāja “Alfalfa Leaf®” testēšanā. Piedāvājums bija mansaistošs. Esmu pastāvīgi holecistīta riska grupā, t.sk. pirms 2 gadiem pieredzēju žultsakmeņu operāciju. Par šo uztura bagātinātāju esmu redzējusi  reklāmas sociālajos tīklos arī agrāk, bet līdz šim brīdim nebiju to iegādājusies, jo valda stereotips, ka ārsta izrakstītie recepšu medikamenti ir “ar garantiju”, jo recepšu – tātad kaut kas vairāk nekā uztura bagātinātājs. Piemēram, kā ir ar smaržu un smaržūdeni. Testa piedāvājums deva iespēju izmēģināt un reāli izvērtēt, vai esmu kļūdījusies, arī līdzīgi domājot.

Pēc testa iepakojuma izlietošanas esmu iegādājusies vēl vienu iepakojumu nākošajai kūrei (pēc 1 mēneša pauzes), jo, lietojot dienā 2-3 tabletes (ēdienreizēs), sajūtu vieglumu pēc kārtīgas maltītes. Arī smagāki vai apjomā lielāki (jubileju izēšanās) ēdieni ātrāk sagremojas un nerada nepatīkamas un sāpīgas sajūtas. Tabletes ir bez garšas un smaržas, norijamas, uzdzerot ūdeni. Priecē, ka to sastāvs nav tik sintētisks kā medikamentiem. Decembrī atsākšu kūri profilaksei - ar 1 “Alfalfa Leaf” tableti dienā.

Pārrunāju savu iegūto pieredzi ar šo uztura bagātinātāju arī ar savu ārstējošo ārstu, nodevu analīzes un saņēmu ārsta akceptu turpmākai “sadarbībai” ar šo uztura bagātinātāju, jo šī brīža veselības stāvoklis parāda tikai pozitīvas vēsmas. Tāpat arī laba pašsajūta vien cik daudz nozīmē! Vairāk enerģijas, mazāk miegainības pa dienu, laba apetīte un salds naktsmiers. Šis produkts mainīja manu stereotipu, jo sajūtas un rezultāts ir līdzvērtīgs, kā lietojot recepšu zāles. Varbūt tas gluži neārstē pašu slimību saknē, bet tas atvieglo ēdiena pārstrādes procesu un uzlabo pašsajūtu un dzīves kvalitāti kopumā. Mīļš paldies SIA “HealthAid Baltics” un Medicine.lv!

Lana, 42 gadi

Septembrī pieteicos "HealthAid Baltics" piedāvājumam izmēģināt uztura bagātinātāju "Alfalfa Leaf®". Vēlējos to izmēģināt lietot kapsulu veidā un novērtēt (salīdzināt) iedarbības efektivitāti, jo tā sastāvā ir lucerna, par kuras ārstnieciskajām un profilaktiskajām īpašībām zinu jau sen.  Lai gan mani vecvecāki to pazina kā kvalitatīvu lopbarībā izmantotu augu, pati esmu periodiski lietojusi uzturā lucernas lakstu un lapu tēju cīņā ar hronisku pankreatītu (iekaisumu). Man regulāri bija jācīnās ar sāpēm vēderā, jāievēro strikta diēta, no kuras bija jāizslēdz trekni ēdieni un saldumi. Ēdu tikai viegli sagremojamus ēdienus, tomēr tas nebija viegli, jo ļoti alku pēc kārtīga, sātīga ēdiena, naktīs sapņoju par speķi, sulīgu lazanju, makaroniem ar gaļu un sieru, šprotēm, majonēzes, tortēm, eklēriem..

Arī šobrīd uzturā cenšos ievērot ārsta ieteikumus un ierobežojumus, jo šī slimība mēdz viltīgi un klusām atgriezties, un tad sajūtas ir ļoti nepatīkamas. Bet parasti, pēc manas pieredzes, organisms jau laicīgi raida signālus, tāpēc lucernas tēja ir zāļu skapītī vienmēr un pie pirmajām pazīmēm es atsāku to regulāri lietot, jo tā palīdz izturēt, atgriezt organismu normas līmenī, nesākot lietot medikamentus, kas jau skaitās kā smagā artilērija.

Iepakojums (burciņa) ir paliels, bet tā nav problēma, jo, tā kā lietošana paredzēta ēdienreizes laikā, un pirmā normālā ēdienreize man ir pusdienas darbā, es izmantoju speciālo zālēm paredzēto kastīti un katru dienu man somiņā ir līdzi 3 “Alfalfa Leaf” tabletes, kā arī vēl citi uztura bagātinātāji (D, C, Mg), gadījumam, ja es aizmirstu uzpildīt kastīti nākošajai dienai. Dienā lietoju profilakses nolūkos 1 tableti. Tablete ir viegli norijama, garšu, smaržu nejūt.

Efektu patiešām novēroju diezgan īsā laika periodā, acīmredzot, tas ir daudzreiz koncentrētāks par aptiekās nopērkamo Lucernas tēju. Augusta noslēgums un septembris bija tie mēneši, kad dabā biežāk tika pavadīts laiks (atvaļinājums), grilējot gaļas, nosvinot ar radiem un draugiem vairākas jubilejas. Tas bija gastro-pārbaudījums manam organismam, bet, pateicoties “Alfalfa Leaf” iedarbībai, kā arī ievērojot mērenību pie galda, varēju mierīgu prātu baudīt visa veida ēdienus un nemocīties no vēdera sāpēm vai sliktas dūšas vai pat drebuļiem. Tagad manā zāļu skapītī ir pievienojies “Alfalfa Leaf” uztura bagātinātājs. Noderīgs atklājums! 

Santa, 30 gadi

Vēlējos piedalīties "HealthAid Alfalfa Leaf" uztura bagātinātāja testā, jo līdz ar rudens iestāšanos bija pasliktinājusies pašsajūta. Nevarēju pat skaidri pateikt, kas par vainu - kopumā jutos nomākta, nogurusi, nervozāka, šķita, ka organismam kaut kas pietrūkst. Nodevu analīzes, kas bija normas robežās, taču pašsajūta tāpat bija nelāga - šķita, ka ar aizejošo vasaru zudusi arī daļa enerģijas un dzīvesprieka.

Produkts ir tumša stikla pudelītē ar zaļas krāsas etiķeti, kas liek domāt par dabiskumu, un ne velti - produkta galvenā sastāvdaļa ir lucerna, kas sastopama pļavās un mežmalās un, kā izrādās, jau izsenis bijis vērtīgs ārstniecības augs, ko plaši pielieto tautas medicīnā. Uztura bagātinātājs jālieto pa vienai tabletei vienu reizi dienā, kas ir pietiekami ērti, jo to iespējams viegli ieplānot un ieviest kā ieradumu ikdienā. Uztura bagātinātāju kopumā lietoju vairāk nekā mēnesi. Šai laikā novēroju, ka pašsajūta pakāpeniski uzlabojusies - lai gan gluži tāpat kā nevarēju precīzi definēt, kāda vaina bija iepriekš, arī šobrīd man grūti precīzi nosaukt uzlabojumus, tomēr tie viennozīmīgi ir. Uzlabojusies miega kvalitāte, mazinājusies nervozitāte, jūtos labāk, enerģiskāk un kopumā - priecīgāk. Neesmu novērojusi nekādus nepatīkamus simptomus vai veselības sarežģījumus. Liekas, ka stiprināta imunitāte un organisms kopumā kļuvis spēcīgāks un izturīgāks pret dažādiem ārējās vides faktoriem. Paldies, ka piedāvājāt iespēju pamēģināt - domāju, ka šis uztura bagātinātājs bija tieši tas, kas man šoruden bija nepieciešams.

Alise, 33 gadi

Galvenais mērķis, kāpēc pieteicos "HealthAid Alfalfa Leaf" uztura bagātinātāja izmēģināšanai, bija vēlme veicināt ēdiena pārstrādāšanos, jo ilgtermiņā diezgan bieži pūšas vēders un ir aizcietējumi, kas pazemina dzīves kvalitāti un arī uz noskaņojumu neatsaucas labi. Turklāt vēlējos uzlabot savu pašsajūtu un kopumā pēdējā laikā aktīvāk rūpējos par veselību, jo tiek plānota grūtniecība. Papildus palasīju arī par pašu lucernas augu un biju pārsteigta, ka šis augs apveltīts ar tik daudz veselībai vērtīgām īpašībām. Tas vēl vairāk mudināja pieteikties testam. Turklāt piesaista, ka "HealthAid" produkti nesatur mākslīgas krāsvielas, konservantus un aromatizētājus, sastāvs ir maksimāli dabisks, tāpēc ar mierīgu prātu varēju to lietot, nebaidoties par jebkādām blaknēm.

"Alfalfa Leaf" lietošana ir ērta - tikai viena tablete dienā, ko ir viegli atcerēties. Lietojot uztura bagātinātāju, nesajutu ne smaržu, ne garšu. Arī pudelītes dizains zaļos toņos norāda, ka uztura bagātinātājs nācis no dabas. 

Pirmās divas nedēļas nekādas būtiskas izmaiņas nejutu, vienīgi, sajūtas pie apaukstēšanās bija vieglākas nekā parasti un ātrāk atveseļojos bet, ņemot vērā, ka nesen uzsāku lietot arī D vitamīnu (vasarā to nelietoju), tad grūti pateikt, kas tieši palīdzēja. Tā kā man bija svarīgi uzlabot tieši gremošanu, tad, lai labāk izvērtētu uztura bagātinātāja efektu, katru vakaru piezīmju blociņā atzīmēju, vai dienas laikā ir bijušas kādas vēdera problēmas (pūšanās vai aizcietējumi, vai sāpes). Un tagad, mēneša beigās secināju, ka ir bijušas tikai divas pūšanās reizes mēneša laikā (iepriekš - vairākas reizes nedēļā). Līdz ar to varu droši apgalvot, ka "Alfalfa Leaf" ir efektīvs gremošanas darbības uzlabošanai. Tā kā pudelītē ir 120 tabletes, tad uztura bagātinātājs pietiek vēl vienam mēnesim, kura laikā turpināšu atzīmēt vēdera pašsajūtu un, ja rezultāti būs tikpat iepriecinoši, ļoti ticams, ka šo uztura bagātinātāju lietošu arī turpmāk - kā profilaktisku līdzekli kursa veidā, periodiski, iepriekš minēto problēmu saasinājuma periodos. Liels paldies par iespēju pamēģināt šo produktu un atklāt priekš sevis iedarbīgu palīglīdzekli kuņga-zarnu trakta darbības veicināšanai.

 

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.