HealthAid® Chromium Picolinate - lietotāju atsauksmes

07.11.2022

2022. gada novembrī Medicine.lv sadarbībā ar SIA "HealthAid Baltics" piedāvāja testēt HealthAid® Chromium Picolinate 1800µg – uztura bagātinātāju normālai augšanai, veselībai un labsajūtai.

Gunta, 48 gadi

Portālā Medicine.lv pamanot piedāvājumu testēt vēl vienu "HealthAid" uztura bagātinātāju, nolēmu to izmantot, jo radies priekšstats, ka tas ir uzticams ražotājs, un likās, ka tabletes varētu palīdzēt manos uztura un veselības izaicinājumos. Ja pirms gadiem prātoju, kas tas par terminu "stresa ēšana", tagad saprotu, ko nozīmē vēlme apēst ko saldu, lai mierīgāks prāts. Par laimi, tas nav rezultējies liekos kilogramos, bet asinsainas analīžu rezultāti tomēr rāda nedaudz paaugstinātu cukura līmeni. Šādā brīdī arī nolēmu organismam palīdzēt ar šo preparātu, jo esmu lasījusi par hroma ievērojamo nozīmi šajos procesos.

"Chromium Picolinate" oriģināls ir 60 baltas, vidēji lielas, ovālas tabletes tumšā stikla burciņā, uz kuras ir rakstīts – vienu tableti dienā. Tātad tas ir 2 mēnešu kurss. Uz produkta kārbiņas ir arī plaša informācija latviešu valodā gan par sastāvu, lietošanu, brīdinājumiem un lietošanas ierobežojumiem. Te var lasīt, ka hroms uztura bagātinātāja 1 tabletē ir 500% no NRV. Tāpat būtiski, ka tas piemērots vegāniem un nesatur alergēnus, mākslīgas krāsvielas, konservantus aromatizētājus, viegli uzsūcas. Vērā ņēmu arī te rakstīto piezīmi, ka recepšu medikamentu lietošanas gadījumā tomēr vajadzētu konsultēties ar ārstu. To arī darīju un saņēmu atbildi, ka īpaši uz uztura bagātinātāju gan nevajadzētu paļauties, bet tomēr samazināt cukura patēriņu uzturā.

Lietošanas pamācībā neatradu informāciju, kā ir pareizāk lietot šo uztura bagātinātāju. Internetā tomēr izlasīju informāciju, ka hromu jālieto pēc ēdienreizes. Tā arī darīju, lietojot pa vienai tabletei pēc pusdienām, bet, ņemot vērā lielo devu, katru otro dienu. Baltās tabletes ir bez smaržas un izteiktas garšas. Tās nav blīvas, bet mitrumā diezgan ātri drūpošas. Jādomā, ka tabletes savu darbu organismā sāk jau diezgan ātri, un varbūt tās nav obligāti jānorij veselas. Uz tām gan nav sadalošo līniju, kas parasti simbolizē iespēju tableti sadalīt mazākās devās. Varbūt to tomēr var darīt, ja aktīvās vielas koncentrācija ir tik augsta?

Vai jūtu kādas izmaiņas? Grūti teikt. Jaunas analīzes šajā periodā neesmu veikusi, bet saldumu lietošanu neesmu palielinājusi, bet tomēr samazinājusi. Kas ir noteicošais šajā procesā – "Chromium Picolinate" vai pašas gribasspēks –, kas to lai zina! Varbūt abi?! Komandas darbs! :)

Paldies par iespēju!


Violeta, 32 gadi

Pieteicos šī uztura bagātinātāja izmēģināšanai, jo ilgstoši biju novērojusi pastiprinātu tieksmi uz saldumiem, topa augšgalā – saldējums. Vidēji 3–5 dienas nedēļā tas nokļuva manā pirkumu grozā komplektā ar kādu šokolādi. Un es pilnībā apzinos, ka tik bieži un daudz šie saldumi nav labi manai veselībai, tāpēc nereti mēģināju sevi apmānīt ar kādu augli, piemēram, ābolu, banānu. Par cik paralēli jau vairākus mēnešus strādāju pie sava svara mazināšanas, centos palielināt fizisko aktivitāšu daudzumu. Tad vienā dienā palasīju par "HealthAid® Chromium Picolinate" un hromu kā tādu un sapratu – iepriekš taču saldumi mani nav interesējuši gadiem ilgi, tikai retu reizi varēju apēst kaut ko saldu! Tāpēc pieteicos produkta testam – lai veicinātu normālu makroelementu vielmaiņu un uzturētu normālu glikozes līmeni asinīs, kā arī paskatītos, vai mazināsies tieksme pēc saldumiem.

Tabletes ir optimāla lieluma, viegli norīt, uzdzerot ūdeni. Lietoju saskaņā ar lietošanas norādījumiem – pa vienai tabletei dienā. Garša, smarža nav jūtama. Produkta testēšanu sāku novembra sākumā un nesen izdzēru pēdējo tableti. Analizējot šos divus mēnešus, nevaru pateikt, ka izjutu kādas izmaiņas fiziskajā pašsajūtā, bet cīnīties ar kāri uz saldumiem kļuva arvien vieglāk. Varēju sev mierīgi pateikt – STOP, nekādus saldumus! Protams, nevaru agalvot, ka tikai uztura bagātinātājam visi lauri, arī raksturs, gribasspēks mans noteikti te palīdzēja. J Jebkurā gadījumā – saldumus veikalā arvien biežāk apeju ar līkumu. J Un līdz ar to tas nāk par labu arī manam noskaņojumam, jo „negraužu” sevi par saldumu ēšanu. Arī svars beidzot ir iekustējies un sācis palēnām mazināties, jo iepriekš tas ilgu laiku stāvēja uz vietas dēļ pastiprinātās saldumu lietošanas, ko centos kompensēt ar ikvakara treniņiem. Labi, ka pamēģināju šo uztura bagātinātāju, uzzināju arī priekš sevis ko jaunu – to, ka tieksme uz saldumiem varētu būt arī no kāda mikroelementa trūkuma organismā. Vērtīga pieredze, paldies!


Inga, 43 gadi

Pieteicos izmēģināt "HealthAid® Chromium Picolinate" uztura bagātinātāju normālai augšanai, veselībai un labsajūtai, jo piesaistīja produkta apraksts. Iepriekš nebiju zinājusi, cik liela nozīme organismā ir hromam. Man ir izteikta kāre uz saldumiem – nespēju iedomāties savu ikdienu bez tiem, ik rītu iegriežos netālu no darba esošajā konditorejā, turklāt reizēm šķiet, ka tieksme jau ir teju nekontrolējama – liekas, ka varētu apēst teju vai veselu torti un nejusties slikti. Izlasīju, ka šādas sajūtas var būt saistītas ar pazeminātu hroma līmeni organismā, tāpēc nolēmu pamēģināt to lietot papildus.

Produkta iepakojums ir neitrāli pelēkos toņos, kapulas ir palielas, taču to norīšana nesagādā grūtības. Iepakojumā ir 60 kapsulas, un tas nozīmē, ka uztura bagātinātāja pietiek diviem mēnešiem. Lietoju preparātu katru rītu, pa vienai tabletei, virsū uzdzerot glāzi ūdens. Iesākumā nenovēroju īpašu efektu, tomēr nebija arī nekādu blakņu. Aptuveni pēc nedēļas pamanīju, ka samazinājusies apetīte, kopumā ēdu mazāk saldumus un mazāk vispār. Ievēroju arī to, ka tik ļoti nekārojas našķus starp ēdienreizēm – ja agrāk pastāvīgi mocīja izsalkuma sajūta, tagad bija vieglāk izturēt līdz nākamajai maltītei. Arī kopumā jutos labāk, biju mazāk nogurusi, vairs nejutos tik miegaina pēc ēdienreizēm. Domāju, ka preparāts man tiešām bija piemērots un sniedza vēlamo efektu. Paldies! Noteikti paturēšu prātā, cik būtiski ir uzņemt visas ķermenim nepieciešamās uzturvielas!


Līga, 28 gadi

Pateicoties portālam Medicine.lv, iepazinos ar informāciju par hromu, kas ir svarīgs mikroelements veselībai un labsajūtai. Mani uzrunāja piedāvājums notestēt SIA "HealthAid Baltics" „Chromium Picolinate” uztura bagātinātāju, jo man ir parādījies liekais svars un esmu sākusi kompleksi risināt šo problēmu. Uzzināju, ka „Chromium Picolinate” lietošana palīdz mazināt ēstgribu un kāri pēc neveselīgajiem ogļhidrātiem, kā arī uzturēt veselīgu cukura līmeni asinīs, stiprina sirds un asinsvadu sistēmu.

Viens no mana svara pieauguma iemesliem ir palielināta ēstgriba un kāre pēc saldumiem, kas ir palielinājusies pēdējā laikā. Iespējams, tas saistīts ar stresa pieaugumu. Tāpēc ļoti priecājos, ka man izdevās pieteikties notestēt uztura bagātinātāju "HealthAid Chromium Picolinate" 1800µg, kam turklāt ir augsta uzsūkšanās spēja organismā.

Produkta vizuālais noformējums ir vienkāršs, nelielā tumšā stikla pudelītē ir 60 kapsulas, kas ir pozitīvi, jo pietiek diviem mēnešiem, lai varētu labāk novērot rezultātus. Pudelīte ir neliela, līdz ar to varēju ērti to paņemt līdzi, dodoties izbraukumos.

Lietoju katru rītu pa vienai tabletei, uzdzerot pietiekami daudz ūdens. Tā kā tabletes nav lielas un ir bez garšas un smaržas, tad lietošana bija ērta un nesagādā grūtības.

 "Chromium Picolinate" lietošanas laikā pievērsu uzmanību uzturam, lai tas būtu veselīgāks, jo biju konsultējusies ar uztura speciālistu, kā ēst veselīgi, bet vienlaikus nebadoties un neieturēt īpašu diētu. Šajā laikā man bija svarīgi samazināt lielo ēstgribu pakāpeniski.

Pēc pusmēneša sajutu, ka patiešam apetīte normalizējās un pašsajūta uzlabojās. Varu teikt, ka vēlamais rezultāts ir sasniegts, jo samazinājās vēlme pēc saldumiem un nu jau pēc diviem mēnešiem praktiski nelietoju neveselīgos ogļhidrātus. Rezultātā arī svars ir samazinājies par 4 kilogramiem un pašsajūta ir uzlabojusies. Šajā laikā arī veltīju laiku sporta aktivitātēm.

Priecājos par sasniegtajiem rezultātiem! Paldies medicine.lv par šo vērtīgo infomāciju un testēšanas iespēju! Paldies  SIA "HealthAid Baltics" par vērtīgo uztura bagātinātāju veselībai un labsajūtai!


Ingrīda, 52 gadi

Pieteicos uz produkta "HealthAid® Chromium Picolinate" testēšanu, jo biju kādu laiku iepriekš veikusi asins analīzes, kurās uzrādījās nedaudz paaugstināts cukura līmenis. Tobrīd arī biju tā biežāk sākusi ēst saldumus stresa dēļ, jo darbā bija pieaugusi slodze un dāzbrīd šķita, ka ne ar ko netieku galā. Saldumi pēc darba vakaros bija kā mierinājums. Tas, protams, nenāca par labu figūrai. Ieraugot iespēju izmēģināt šo produktu un palasot vairāk informācijas par hromu, sapratu, ka tas ir tas, kas man vajadzīgs. Drošības pēc sazinājos ar savu ģimenes ārstu, izstāstīju situāciju un pajautāju, vai šo uztura bagātinātāju varu lietot. Ārsts deva akceptu, tad nu pieteicos šim testam.

"HealthAid® Chromium Picolinate" lietošana ir ļoti vienkārša, turklāt tikai vienu reizi dienā. Tabletes ir nelielas, tāpēc tās bija viegli norīt, uzdzerot ūdeni, kā arī nesajutu ne smaržu, ne garšu. Vienkārši iedzer un aizmirsti. Liels pluss ir, ka ar vienu iepakojumu pietiek diviem mēnešiem, kas ir izdevīgi. Lietoju uztura bagātinātāju no rītiem pirms došanās uz darbu.

Mēneša laikā tieksme uz saldumiem pamazām mazinājās, šobrīd saldumus nelietoju vispār jau vairākas nedēļas, kas veicinājis arī svara samazināšanos. Nesen biju atkārtoti nodot analīzes un iepriecināja, ka cukura līmenis bija krities un jau ir normas robežās. Arī kopumā es jūtos dienas laikā labāk nekā iepriekš, taču iespējams, tas varētu būt arī saistīts ar to, ka samazinājies darba apjoms un līdz ar to arī stress nav tik regulārs. 

"HealthAid® Chromium Picolinate" palīdzēja sasniegt galveno mērķi - novērst kāri pēc saldumiem un samazināt cukura līmeni asinīs -, tāpēc esmu ļoti apmierināta, ka bija iespēja pamēģināt šo produktu. Iegādājos profilaksei vēl vienu iepakojumu, lai nostabilizētu rezultātu. Paldies!