HealthAid® Acidophilus - lietotāju atsauksmes

13.06.2022

Maijā Medicine.lv sadarbībā ar SIA "HealthAid Baltics" piedāvāja testēt "HealthAid® Acidophilus" – uztura bagātinātāju ar līdzsvarotu Acidophilus un Bifidus pienskābo baktēriju kombināciju (60 kapsulas).


Gunta, 48 gadi

Jau pirms vairākiem gadiem saņēmu mediķu rekomendācijas labas veselības saglabāšanai uzturu bagātināt ar pienskābajām baktērijām. Sākumā pret to izturējos nedaudz skeptiski, jo nekādu īpašu atšķirību pēc sākotnējās lietošanas nejutu. To pastāstīju arī ārstiem, bet tad saņēmu norādījumus, ka to jādara ilgstoši, regulāri, tikai tad lietošanai ir nozīme. Tāpēc tagad cenšos diezgan regulāri kursa veidā lietot dažādus labo baktēriju preperātus. Iespēja izmēģināt Healthaid Acidophilus likās saistoša, jo šo uztura bagātinātāju vēl nebiju lietojusi. Turklāt te ir pieejama līdzsvarota gan Acidophilus, gan Bifidus pienskābo baktēriju kombinācija!

Healthaid Acidophilus ir iepakots ērtā tumša stikla pudelītē un ievietots kārbiņā.Tajā ievietots arī mitruma absorbētājmaisiņš. Līdz ar to preparāta uzglabāšanai nodrošināti labi apstākļi. Produktam ir ilgs derīguma termiņš, bet lietošanas pamācībā gan norādīts, ka pēc atvēršanas produktu labāk uzglabāt ledusskapī, lai maksimāli saglabātu dzīvo baktēriju skaitu, kas tomēr var samazināties. Pudelītē ir 60 samērā nelielas, caurspīdīgas kapsulas, kas piepildītas ar baltu pulveri. Ieteicamā dienas norma ir 1 kapsula, bet to var palielināt līdz 3 kapsulām. Iedrošina arī tas, ka produktu var lietot jau no 6 gadu vecuma. Tas nesatur piena produktus, glutēnu, raugu, soju un ir piemērots arī vegāniem!

Kaut arī atļauta 3 kapsulu dienas norma, es sāku ar vienas kapsulas devu, un to neesmu palielinājusi. Tā kā ir nepieciešamība lietot arī recepšu medikamentus, esmu lasījusi, ka pienskābo baktēriju preperātus nav jēgas lietot kopā vai uzreiz pēc zālēm, bet to labāk darīt pēc vairākām stundām. Cenšos sekot šim ieteikumam.

Tā kā vienas kapsulas deva nodrošina produkta pietiekamību diviem mēnešiem, tests vēl turpinās. Arī par efektu vēl grūti spriest, bet jūtu zināmu stabilitāti. Domāju, ka sava nozīme te ir arī Healthaid Acidophilus!

Paldies!


Evita, 35 gadi

Pateicoties portālam medicine.lv, atradu priekš sevis aktuālu piedāvājumu izmēģināt Acidophilus un Bifidus pienskābo baktēriju uztura bagātinātāju, lai uzlabotu gremošanas sistēmas darbību un arī imunitāti. Diemžēl iekaisuma dēļ pirms tam biju izgājusi antibiotiku kursu. Tā kā nebija citu variantu un bija jālieto antibiotikas, vienlaicīgi lietoju cita ražotāja probiotikas. Pēc šī kursa tomēr saglabājās gremošanas problēmas. Vēl arvien mocījos ar caureju, kas bija biežāka nekā parasti, mocīja nepatīkamas gāzes un dažreiz sajutu sāpes vēderā. Pievienojās arī nogurums un nespēks. Tāpēc nolēmu, ka noteikti vēlos turpināt lietot probiotikas, lai atgūtu zarnu mikrofloras līdzsvaru. Brīnišķīgi, ka ir iespēja izmēģināt jaunu uztura bagātinātāju, jo nevarēju izlemt, kādu produktu labāk lietot.

Uztura bagātinātāja dizains vienkāršs, pudelītē 60 kapsulas. Tas ir labi, jo pietiks vismaz mēnesim. Kapsulas ir bez smaržas un garšas. Lietošana ir ērta, jo kapsulas nav lielas. Lietoju pa vienai kapsulai divas reizes dienā, no rīta un vakarā, uzdzerot pietiekami daudz ūdens.

Pašsajūta uzlabojās jau pēc pāris dienām. Vēdera izeja normalizējās, atbrīvojos no sāpēm. Vēlāk izjutu arī to, ka notiek zarnu attīrīšanās. Ļoti labi, ka atbrīvojos no visa, kas tur bija sakrājies, arī no gāzēm. Pēc pāris nedēļām vēderā vairs nebija tā spiedošā sajūta un arī vidukļa apkārtmērs ir samazinājies. Tad sāku lietot pa vienai kapsulai no rīta. Rezultātā pašsajūta uzlabojusies, esmu atbrīvojusies no noguruma un atgriezies dzīvesprieks, lai izbaudītu ilgi gaidīto vasaru. Ceru, ka arī imunitāte, lietojot uztura bagātinātāju Acidophilus, turpinās uzlaboties.

Paldies  SIA "HealthAid Baltics" par brīnišķīgo iespēju izmēģināt Acidophilus labās baktērijas, jo tagad esmu pārliecināta par šo uztura bagātinātāju un zināšu, ko izvēlēties!


Kristīne, 38 gadi

Maijā pieteicos testēt SIA "HealthAid Baltics" produktu "HealthAid® Acidophilus" – uztura bagātinātāju ar līdzsvarotu Acidophilus un Bifidus pienskābo baktēriju kombināciju. Testam pieteicos, jo nesen biju pārslimojusi vīrusu, kura ārstēšanai bija jālieto antibiotikas, pēc zāļu kursa pastāvīgi mocīja vēdera darbības traucējumi, pēc maltītes regulāri bija diskomforts, smaguma sajūta, vēders uzpūtās, ikdienā bija nepatīkamas sajūtas un šķita, ka organisms nepanes pavisam ikdienišķus produktus, kas agrāk neradīja nekādas problēmas, piemēram, svaigus augļus vai piena produktus. Cerēju, ka uztura bagātinātājs spēs šo situāciju uzlabot.

Produkts ir pieejams kapsulās, ir lietojams viegli un ērti – kā jau visi līdzīgi produkti. Īpaši uzteicami ir tas, ka šis uztura bagātinātājs piemērots arī vegāniem, nesatur nekādas krāsvielas un konservantus – tādējādi rodas papildu drošības sajūta, ka tas neradīs zarnām papildu kairinājumu un neizraisīs nepatīkamas blaknes. Uzutra bagātināju lietoju tā, kā rakstīts instrukcijā, proti, vienu kapsulu dienā, visbiežāk no rītiem, pēc brokastīm. Tā kā konkrēts lietošanas laiks nebija norādīts, tā man vienkārši bija ērtāk. 

Novēroju, ka pēc pāris lietošanas dienām pašsajūta uzlabojās. Lai gan vēders reizēm joprojām niķojās, pazuda smaguma sajūta un mazinājās diskomforts. Pēc divām nedēļām jau jutos pavisam labi – ja iepriekš lietotie preparāti sniedza vien īslaicīgu atvieglojumu, tad šis patiešām palīdzēja, par ko man ir liels prieks! Pēc izlietotā kursa šobrīd lietošanu esmu pārtraukusi, taču noteikti šo produktu iegādāšos, lai nepieciešamības gadījumā lietotu atkārtoti.


Inta, 32 gadi

Vēlējos pamēģināt Healthaid Acidophilus, jo jau iepriekš centos iespējami regulāri lietot labās baktērijas dažādu uztura bagātinātāju veidā – diezgan ilgstoši cīnījos ar vēdera diskomfortu, pūšanos un apgrūtinātu vēdera izeju. Taču būtisku efektu no lietotajiem uztura bagātinātājiem nesajutu. Jā, vēdera pūšanās bija retāk, bet pavisam tā arī nepazuda. Šī problēma bieži vien ietekmēja noskaņojumu, vēlmi kustēties, kaut kur doties ārpus mājas. Jau iepriekš biju lietojusi citus Healthaid produktus, un tie izrādījās ļoti efektīvi, tāpēc bija cerība, ka arī šis uztura bagātinātājs neliks vilties.

Kā jau raksturīgi Healthaid uztura bagātinātājiem – arī šim ir vienkāršs un saprotams dizains. Ļoti patika, ka Acidophilus ir nelielu kapsulu formā –salīdzinot ar citiem Healthaid uztura bagātinātājiem, kas bija palielu tablešu formā, ko  ne vienmēr izdevās veiksmīgi norīt un tāpēc prasījās sakošļāt, sajūtot to garšu, šis ir patiešām ērts risinājums, kas krietni atvieglo lietošanu. Nekādas neskaidrības šī uztura bagātinātāja lietošanas laikā neradās, lietošana bija elementāra. Izdevās arī katru dienu atcerēties iedzert dienas devu, jo vēlējos atbrīvoties no savas vēdera kaites.

Aptuveni 10 dienas lietoju uztura bagātinātāju pa 3 kapsulām dienā. Šo 10 dienu laikā es sajutos krietni labāk, vēders neputās nevienu pašu dienu! Loģiski, ka arī noskaņojums bija labs, jo nebija tā traucējošā diskomforta, ko rada vēdera pūšanās, kā arī vēdera izeja ar katru dienu normalizējās, līdz kļuva pavisam normāla.

Nolēmu, ka pāriešu uz vienu kapsulu dienā, lai šis vērtīgais produkts pietiek ilgākam laikam. Līdz ar to uztura bagātinātājs vēl nav izlietots – manā gadījumā ar to kopā pietiks mēnesim un 10 dienām. Palasīju, ka labās baktērijas jāuzņem ir ik dienu, lai ilgtrmiņā būtu efekts, tāpēc noteikti plānoju turpināt lietot tieši Healthaid uztura bagātinātāju, jo tas necerēti ātri deva rezultātu! Paldies!


Olga, 43 gadi

Mēnesi atpakaļ biju saaukstējusies (kā man šķita), kas pie visas zāļu un uztura bagātinātāju lietošanas tomēr aizgāja tālāk, bija diezgan dziļš un baiss klepus ­– noskaidrojās, ka esmu saķērusi bakteriālu infekciju. Daktere izrakstīja antibiotikas 10 dienām. Antibiotikas nākas lietot ļoti reti, bet, kad jālieto, tad 100% vienmēr ir problēmas ar kuņģi – sāpes, aizcietējumi, pūšanās utt.  Tā kā paralēli antibiotikām ieteicams lietot probiotikas, sāku meklēt, kādas būtu labākas (daktere neko konkrētu nerekomendēja, teica, ka jebkuras derēs, lai skatos pēc finansiālām iespējām). Meklējot probiotikas, uzgāju piedāvājumu Medicine.lv – izmēģināt Healthaid Acidophilus un Bifidus pienskābo baktēriju kombināciju. Biju priecīga, jo piedāvājums nāca tieši laikā!

Uzrunāja, ka iepakojumā ir 60 kapsulas, kas, ja lieto pa vienai kapsulai, pietiek diviem mēnešiem – diezgan ilgam laikam! Tomēr savā situācijā nolēmu palietot pa 2 kapsulām, lai ātrāk sajustos labāk.

Lietoju vienu kapsulu no rīta un vienu uz vakarpusi, kopā ar ēdienu, jo tā ir rekomendējamā lietošana probiotikām. Lietošana ir diezgan ērta, kapsulas ir pavisam nelielas, viegli norijamas, bez garšas.

Mēneša laikā biju pavisam tikusi vaļā no infekcijas, kā arī uzlabojusi kuņģa darbību ar Acidophilus – izjutu milzīgu atvieglojumu! Beidzot varēju atgriezties ierastajā dzīves ritmā. Ļoti svarīgi, ka 10 dienu laikā, kamēr bija jālieto antibiotikas, vēders neiesāpējās ne reizi, vēdera izeja bija pilnīgi normāla. Noteikti atcerēšos šo uztura bagātinātāju, un lietošu pēc nepieciešamības!

Paldies!